🚚 Lynhurtig levering

✅ Gratis fragt over 1.000 kr.

🇩🇰 Dansk design

Hvide Sande Collage – vector

På lager

Den første collage i Hvide Sande serien, denne plakat findes i to udgaver, denne med almindelige fotos, og i en vektoriseret udgave, det vil sige billederne ligner tegninger.

Billedet er monteret på 5mm skumplade.

fra: 449kr.

🚚 Lynhurtig levering
✅ Gratis fragt over 999 kr
🇩🇰 Dansk design

Hvide Sande Collage – vector beskrivelse

Den første collage i Hvide Sande serien, her i en vektoriseret udgave, det vil sige billederne ligner tegninger, denne plakat findes også i en udgave med almindelige billeder i stedet.

Collagen er sammensat af udvalgte billeder fra Hvide Sande, på havnen, i byen Troldebjerg og ved Fjorden og Tyskerhavnen.

Billederne er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år.

Billederne er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op – der medfølger ophæng til billederne.

Andre købte også

Mærk den salte havluft og nyd den majestætiske udsigt over nordstranden ved Hvide Sande. Lyt til den beroligende lyd af bølgerne, der styrter ind på kysten, og føl en følelse af fred og afslapning.

Majestætiske udsigt over nordstranden

En tur langs stranden efter stormen, bølgerne ruller stadig tungt mod stranden og man ser tydlige hvor langt havet har været oppe under stormen

En tur langs stranden efter stormen…