Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Billederne er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op - der medfølger ophæng til billederne.

🚚 Lynhurtig levering

✅ Gratis fragt over 1.000 kr.

🇩🇰 Dansk design

Hvide Sande Bykort, hvid

På lager

Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Bykortet er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op – der medfølger ophæng til billederne.

🚚 Lynhurtig levering
✅ Gratis fragt over 999 kr
🇩🇰 Dansk design

fra: 399kr.

Hvide Sande Bykort, hvid beskrivelse

Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Detaljen på kortplakaten er fantastisk, og den kan også tilpasses helt specifikke punkter på kortet med bedre detaljer. Farverne er visuelt tiltalende, mens detaljerne i korthæftet giver motivation til at udforske nye steder.

Hvide Sande bykortplakaten er et moderne og nutidig produkt, som både er værdifuldt og unikt, det smukt illustreret og med meget nøjagtige angivelser af byen. Du får her et flot grafisk overblik over vores charmerende by Hvide Sande, der er kendt for sine vidunderlige badestrande og er et populært feriemål for mange danskere.

Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Billederne er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op – der medfølger ophæng til billederne.

Andre købte også

Mærk den salte havluft og nyd den majestætiske udsigt over nordstranden ved Hvide Sande. Lyt til den beroligende lyd af bølgerne, der styrter ind på kysten, og føl en følelse af fred og afslapning.

Majestætiske udsigt over nordstranden

Skibe ligger på beddingen i Hvide Sande side om side, gammelt møder nyt

Skibe på beddingen i Hvide Sande…

Tyskerhavnen Hvide Sande, fiskerens fiskekasser og fiskegrejer står klar på broen

Tyskerhavnen, fiskerens fiskekasser og fiskegrejer