Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Billederne er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op - der medfølger ophæng til billederne.

🚚 Lynhurtig levering

✅ Gratis fragt over 1.000 kr.

🇩🇰 Dansk design

Hvide Sande Bykort, hvid

På lager

Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Bykortet er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op – der medfølger ophæng til billederne.

fra: 399kr.

🚚 Lynhurtig levering
✅ Gratis fragt over 999 kr
🇩🇰 Dansk design

Hvide Sande Bykort, hvid beskrivelse

Dette produkt er en kortplakat over byen Hvide Sande smukt illustreret. Detaljen på kortplakaten er fantastisk, og den kan også tilpasses helt specifikke punkter på kortet med bedre detaljer. Farverne er visuelt tiltalende, mens detaljerne i korthæftet giver motivation til at udforske nye steder.

Hvide Sande bykortplakaten er et moderne og nutidig produkt, som både er værdifuldt og unikt, det smukt illustreret og med meget nøjagtige angivelser af byen. Du får her et flot grafisk overblik over vores charmerende by Hvide Sande, der er kendt for sine vidunderlige badestrande og er et populært feriemål for mange danskere.

Bykortet er printet på kvalitetsfolie for optimal billedkvalitet, og lamineret med en mat folie for at holde farverne flotte og skinnende i mange år. Billederne er slutteligt monteret på en 5mm letvægtsskumplade, lige til at hænge op – der medfølger ophæng til billederne.

Andre købte også

De Syv Verdenshave er et kunstværk som er placeret ved afvandingsslusen i Hvide Sande

De Syv Verdenshave vunstværket ved afvandingsslusen

Nedgarn, garn eller net, i Hvide Sande ofte blot kaldet ned.Garnene hænger på redskabsskuret efter at være klaret op, klar til næste fisketur på fjorden

Nedgarn, garn eller net, i Hvide Sande

Et kig ud mod horisonter over havet fra toppen af Lyngvig Fyr, prismerne i fyrhovedet ses i forgrunden

Et kig mod horisonten fra Lyngvig Fyr